Üdvözöljük Honlapunkon

TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00070

Projekt címe: Bibó István Általános Iskolai Tagintézmény Őr Iskola épület és tornaterem energetikai korszerűsítése

Projekt leírása:
A projekt célja az Általános Iskola és Tornaterem épületének korszerűsítése. Az épületek felújítása régóta célként fogalmazódott meg a képviselő testület tagjaiban, melynek anyagi forrásai sikeres pályázatot követően Európai Uniós forrásból vált biztosítottá. A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az épületek energetikai tulajdonságainak javítása, gazdaságosabb működés elérése, megújuló energiahordozókkal való ellátása vált valóra.
Az épületek külső hőszigetelése, a nyílászárók korszerű, előírásoknak megfelelő cseréje, 22,5 kW összteljesítményű napelemes rendszer telepítése, valamint az épületek akadálymentesítése valósul meg a projekt keretében.
A projekt célkitűzése az Általános Iskola épületének, valamint a tornaterem épületének hatékonyabb energiahasználatának elérése, a lehető legnagyobb megtakarítás elérése az energiafelhasználás terén, valamint az energiaköltségek csökkenése, az épületek fenntartási nehézségeinek csökkentése. A fejlesztés eredményeképpen az épületek fenntartási nehézségei enyhülnek.

Támogatás összege: 111,85 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás

Kedvezményezett neve: Őr Község Önkormányzata

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech